Hrajeme.cz
DomůKatalog herNezařazenéKde leží Řáholec?

Kde leží Řáholec?

Originální název:
Kde leží Řáholec?
Rok vydání:
2009
Počet hráčů:
2 až 6
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Popis

Asi každý ví, že Lipno leží jižněji než Sněžka. Které z těchto míst ale leží víc na západ? A kde vlastně leží ten Řáholec? Stačí si zahrát tuto hru a dozvíte se to! Kdo se trochu vyzná v českém zeměpisu nebude mít žádný problém s tím umístit karty hor, pramenů řek, jezer a dalších přírodních útvarů na správná místa. A kdo se zatím tak úplně nevyzná, se toho může hodně dozvědět. Kromě toho vám hra nabízí prostor pro velmi zajímavé blafování a užijete si u ní spoustu zábavy. Hra je pokračováním veleúspěšných her Kde leží Kotěhůlky a Kde leží Uppsala. Vydejte se na cestu po Česku!

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Autoři

,

Recenze

  1. Effka

    hra je dobrá, máme spojené dvě do sebe a když se do hraní pustíme, ať doma či s přáteli, málo kdy odejdeme k jiné hře plánuji koupit další ze série 🙂

  2. Kitten

    Zajímavá jednoduchá zeměpisná hra, která mě velmi zaujala. Rádi cestujeme, ale přesto není vždy jednoduché umístit kartu s místem vůči jiným kartám, jestli je jižněji nebo severněji, západněji nebo východněji. Když nevím vyplatí se blafovat a ostatní hráči mi kartu jen tak nezpochybní. Hra je zábavnější ve více lidech a dá se dobře spojit s dalšími kartami z her Kde leží Kulíkov (hrady, zámky, kláštery) nebo Kde leží Kotěhůlky (města). Karty také poslouží jako tipy na výlety.

  3. Evasc

  4. Kasparov

  5. yeetik

  6. sakul

  7. tondakolik

  8. GK_voyger

  9. Jaromír Kovařík

Přidat recenzi