Hrajeme.cz
DomůKatalog herNezařazenéDixit 2: rozšíření

Dixit 2: rozšíření

Originální název:
Dixit 2: rozšíření
Rok vydání:
2010
Počet hráčů:
3 až 6
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Katalogové číslo: 12669 Kategorie: Štítky: , ,

Popis

Rozšíření hry Dixit přináší další porci skvělé zábavy a fantazie. Krabička obsahuje nových 84 karet. Můžete si zahrát pouze s novými kartami, kdy vás během první partie budou čekat neustále nová překvapení, nebo karty z rozšíření přimíchat mezi karty ze základního balení. Obrázky na všechny nové karty opět namalovala Marie Cardouat.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci
Autoři

– BoardGameGeek

Recenze

  1. lenulefazole

    hurá, na rozšíření jsme čekali

  2. Kentril

    Kdo ma rad Dixit a zakladni verzi karet ma jiz ohranou, muze si poridit rozsireni, ve kterem jsou nove karty. V podstate jde o stejny system, akorat s novymi kartami. Nevyhoda je bohuzel cena, ktera je temer stejna jako zakladni verze 🙁 Jako je to logicke, protoze jadrem hry jsou prave karty a verim, ze autori se museli hodne natrapit s novymi napady na kartach. Nicmene zakaznika to trochu u pokladny sokuje.

  3. veronika pemlová

    moje nej hra ze všech

  4. Vezna


    Rozšíření k Dixitu 2 spadá do kategorie: nic nového, víc toho stejného. Jediné co k vaší hře přidá je 84 nových karet. Jsou perfektně vyvedené, stejně jako ty první, takže pokud se vám líbil styl originálních karet, tak tyto vám k nim zapadnou, jako kdyby k sobě patřily od narození. Cena se nezdá být zrovna malá na „“pouhý““ balíček karet, ale nemám ponětí na kolik vlastně vyjde 84 přerostlých karet užásné kvality. Kdybych mohl, tak si pořídím všechna rozšíření k Dixitu, protože karty a příběhy, které vyprávějí jsou prostě úžasné a nikdy jich není dost. Bohužel vlastním pouze toto rozšíření, ale ani trochu toho nelituju ;).

  5. Jacob

  6. karelik

  7. Zdenek_

  8. esther.f

  9. rach

  10. Sagapo

Přidat recenzi