Hrajeme.cz
DomůKatalog herHra pro jednohoPrinc a drak cestou necestou

Princ a drak cestou necestou

Originální název:
GoGetter Prince and Dragon
Rok vydání:
2008
Počet hráčů:
1 až 1
Věk:
Hra je určena hlavně pro děti. Mohou jí hrát ale také dospělí mezi sebou a přitom se dobře pobavit.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Popis

Jak se čaroděj dostane do hradu?
Najde drak jednorožce?
Zvládne princ zachránit princeznu?

Tato pohádková logická hra okouzlí vaše mozkové buňky. Poskládejte 9 herních dílků tak, aby všechny cesty vedly správným směrem a propojily některé obrázky na herním plánu. Ale pozor: Jiné obrázky zase nesmí být propojeny! A není to rozhodně tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá – část cesty vede po herním plánu mimo herní dílky a jednu z křižovatek hlídá nezbepečný drak! Tato hra nabízí dětem i dospělým 1001 možností.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Hra/Rozšíření

Odkazy:

Recenze

  1. mulgrew

    Moc pěkná,kvalitně zpracovaná hra,ale tím jak existuje víc řešení,je kontrola správnosti řešení pro samotné děti náročnější.
    Je vhodná i na cesty,vse se uloží pod víko.

  2. Pamir


    Stalo se, nestalo, do království přiletěl drak. Na zámku je pozdvižení. Král hledá po celém království i v okolních zemích prince, kteří by se drakovi postavili. Zkrátka, jak už to v pohádkách bývá. Jenomže, není drak jako drak! Ne každý drak má chuť na princeznu, ne každá princezna se draka bojí a ne všechno, co se říká, bývá pravda…

    Úkolem tohoto hlavolamu je vytvořit cestu z devíti dílků . Na dílcích jsou namalovány celkem tři druhy cestiček – křižovatky, míjející se zatáčky a křižovatka podobající se písmenu Y. Tyto dílky se umisťují na víko platového boxu. Přitom je třeba splnit zadání. V daném úkolu je přesně namalováno, kdo bude či nebude propojen. Na okrajích víka jsou namalovány obrázky – princ, princezna, drak, kouzelník, kůň, kytka, zatáčky a hrad s jeskyní. Ty je třeba dle zadání propojit. Při tom je důležité, aby nevznikla slepá ulička a nespojil se nikdy drak s princem. Po skončení hry lze dílky i se zadáním uložit do boxu.

    Zajímavostí tohoto hlavolamu je, že jeden úkol má dokonce 4 řešení. Je dobré mít u sebe tužku a papír a zaznamenávat si postupně všechna řešení u daného úkolu. Na druhé straně zadání najdete všechna řešení na jedné stránce. Úkolů je celkem 48. Hlavolam je určen pro děti od pěti let.

  3. Piestany

  4. skyfire

Přidat recenzi