Hrajeme.cz
DomůKatalog herStrategická hraWar of the Ring (Válka o prsten)

War of the Ring (Válka o prsten)

Originální název:
War of the Ring
Rok vydání:
2004
Počet hráčů:
2 až 4
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Velmi dlouhá hra – trvá většinou více než 2 hodiny

Katalogové číslo: 11729 Kategorie:

Popis

Rozsáhlá hra založená na Pánovi prstenů J. R. R. Tolkiena. Hráči zažívají konflikt a dramatické události, které se odehrály před koncem třetího věku ve Středozemi. Válka o prsten umožňuje hráčům ovládat vojenskou sílu lidí, elfů, trpaslíku, hobitů, sil Saurona a také členy Společenstva prstenu.

První edice hry.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra složitosti

Doporučení rodiny

Výrobci

, , , , ,

Autoři

, ,

Hra/Rozšíření

Odkazy:

Recenze

  1. Kantry

    Obrňte se trpělivostí. První hra opravdu hodně, hodně dlouhá. Pravidla trošku složitější, ale celkově hra vypadá i se hraje moc dobře. Vyžaduje poměrně dost místa kvůli většímu mapě. V současnosti je v prodeji druhá (vylepšená) edice, ale dá se sehnat i karetní rozšíření z první edice na druhou.

  2. Kentril

    Hra na motivy Pana Prstenu. V teto hre predevsim dominuje opravdu obrovsky herni plan. Hraci se ujimaji budto na stranu Saurona nebo Spolecenstva prstenu. Na hre ocenuju unikatni system skryte cesty hobitu. Obcas se ukazou, ale pak zase tajne putuji k hore. Cili na zmatnuti nepritele skvele. Hra nepotrebuje tolik komponent, pravidla jsou na pochopeni stredne tezka. Prvni hra mi pripadala hrozne nudna a sam jsem nechapal, ale dalsi partie uz se zdala lepsi. Pokud mate radi tuto jedinecnou sagu, zahrejte si tuto hru a ponorte se do pribehu na stranu dobra nebo zla.

  3. Nawist

  4. lamkal

  5. Beholder

  6. Jose

  7. dajo

  8. PJ

  9. HomeBoy

  10. jakub

  11. Shako

  12. murphy

Přidat recenzi