Hrajeme.cz

Ubongo extrem

Originální název:
Ubongo extrem
Rok vydání:
2007
Počet hráčů:
2 až 4
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Popis

Nová verze hry Ubongo. Nyní ztížená tím, že dílky skládačky jsou z hexagonálních políček.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Autoři

– BoardGameGeek
– Svět deskových her
– Možnost nákupu na Slovensku.
– Pravidla hry

Recenze

  1. Drahomira Zalubska

    tuhle hru si chceme koupit mame radi hry tohohle tipu a moc se nam libi

  2. Kentril

    Hra je urcena pro vsechny priznivce skladacek puzzle. V podstate se jedna o skladani obrazce z dilku dle nejake vzoru. Toto je extreme verze, ktera ma misto ctvercu sestisteny. Vylosujete si vzor otocite hodiny a musite rychle najit spravne dilky, poskladat jej do urceneho obrazce, dokud nevyprsi cas. Pokud se vam to povede, zakricite „UBONGO!“ zvolite si diamant (ten cennejsi) a jeste si nahodne vyberete jeden z pytliku. Vitezem se stava hrac s nejvyssim poctem bodu za diamanty (nebo dokud z toho nezesilite). Tato verze je skutecne narocnejsi nez klasicka verze a mnohdy se vam stane, ze poskladani obarzce nestihnete. Paradni hla na lamani hlavy.

  3. esther.f

  4. Radobyhrac


    Ubongo extrem hra, která Vás pohltí! Především soutěživé povahy. Musíte vždy být rychlejší než soupeř, jinak nezískáte drahokamy.
    Každý hráč si před začátkem kola vylosuje jednu kartičku, kde je vyznačeno políčko, které se musí vyplňit dílky z malých šestiůhelníků, na principu podobném puzzle. Jakmile začne hra, tak si lámete hlavu, jak tu skládanku poskládat, navíc, když čas v přesípacích hodinách tak neuprosně běží! Nejrychlejší hráč, který postaví skládačku zavolá Ubongo! A má právo si vzít drahokam, Ostatní ovšem nemusí propadat panice a pokračují ve skládání.Mají čas, nežco se čas v hodinách přesype. Když to stihnou v limitu mají také nárok na drahokam. Takto se hraje Na 9 kol! Kdo získá nejhodnotnější drahokamy, tak vítězí v celé hře!

  5. Markéta

Přidat recenzi