Hrajeme.cz
DomůKatalog herHra pro jednohoKontrolní věž letiště

Kontrolní věž letiště

Originální název:
Airport Traffic Control
Rok vydání:
2005
Počet hráčů:
1 až 1
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Popis

Dokážete dostat letadla bezpečně do jejich cílů?
Jako zaměstnanec kontrolní věže letiště máte pod kontrolou pozici každého letadla – jak ve vzduchu, tak na zemi. Veďte každé letadlo bezpečně k cíli tak, že umístíte 6 průhledných herních dílků na herní plán. Piloti i pasažéři na palubách letadel na vás závisí. Zapojte své mozkové buňky, aby nedošlo k leteckému neštěstí. Čas vám jen poletí s touto originální logickou hrou.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Hra/Rozšíření

Odkazy:

Recenze

  1. Pamir

    Sedím na kontrolní věži a dávám si neskutečně dobrou svačinku. Vtom dostanu hlášení, že jsou letadla nachystaná a startují motory. Položím si svačinku vedle sebe, nasadím sluchátka a vydávám povel ke startu. Snad jsem všem letadlům dala ty správné souřadnice a pokyny, kam mají letět. Šťastnou cestu…..

    Popis hry
    Hra obsahuje praktický box s výsuvným víkem. Uvnitř boxu jsou schované jednotlivé úkolové karty a leporelo s řešením úkolů. Dále hra obsahuje 6 plastových průhledných destiček s letadly. Úkolem hry je přikládat tak, abych letadla splnila podmínku pro daný úkol. Úkoly jsou rozděleny na 4 obtížnosti
    1. Starter 1-12: na kartě s nebem je namalované jedno letadlo v určité barvě a směru. Na kartu si letadlo položte přeně tak jak je vyobrazené na kartě. Úkolem je tedy poskládat dílky s letadly tak, aby přesně seděl směr kterým letí
    2. Junior 13-24: na kartách s radarem jsou vyobrazené terčíkové body, které protínají přerušované čáry. Úkolem je podkládat letadla tak, aby letěla po přerušované čáře v jednom směru a přitom byla letadla na terčíkových bodech. Letadla nesmí být čelem proti sobě.
    3. Expert 25-36: na kartě s mapu jsou vyobrazeny široké čáry ukončené šipkou. Úkolem je, poskládat letadla tak, aby dodržela směr, který jim šipka určuje. Letadla nesmí být čelem proti sobě.
    4. Master 37-48: na kartě jsou vyobrazeny ranveje. Úkolem je poskládat letadla tak aby stáli na ranveji v jednom směru. Letadla nesmí být čelem proti sobě.

    Jelikož je to hra pro jednoho hráče, budete se vždy radovat sami pro sebe, pokud správně splníte úkol dle zadání.

  2. Piestany

Přidat recenzi