Hrajeme.cz

Anakonda

Originální název:
Anaconda
Rok vydání:
2011
Počet hráčů:
1 až 1
Věk:
Hra je určena hlavně pro děti. Mohou jí hrát ale také dospělí mezi sebou a přitom se dobře pobavit.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Katalogové číslo: 12917 Kategorie: Štítky: ,

Popis

Hlavolamová hra z řady SMART games. Najděte mýtického hada! Skrytá v ruinách starověkých chrámů uprostřed neproniknutelné džungle žije obří anakonda – legendární had, kterého uctívaly mnohé generace indiánských kmenů. Umístěte všechny dílky na herní plán a vytvořte hada od hlavy až k ocasu. Ale pozor na hady skryté v džungli. Dílky jsou oboustranné a vy musíte vybrat, kterou stranu k vytvoření hada použijete.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Autoři

Recenze

  1. valchy

    Anakonda je logická hra pro jednoho hráče kde se snažíte seskládat dílky do sebe. Můžete si vybrat z několika úrovní a u té nejtěžší se opravdu zapotíte. Je to rozhodně skvělé odreagováním od normálních deskovek.

  2. Kitten

    Hra je pro jednoho hráče a na první pohled se může zdát jako velmi jednoduchá, ale nemusí to tak být. U hry je brožurka se zadáním a může se volit různá náročnost. Náročnost také zvyšují oboustranné dílky. Někdy mi na sestavení nestačí ani těch udávaných 20 minut, prostě Vás to nepustí, dokud dílky neposkládáte. Hra je dobrá na procvičení myšlení, aby to bylo zábavnější, dá se s někým skládat na střídačku a porovnávat si potřebný čas na složení.

  3. Dušan Takáč

Přidat recenzi