Hrajeme.cz

Cink!

Originální název:
Halli Galli
Rok vydání:
1992
Počet hráčů:
2 až 4
Věk:
Hra je určena hlavně pro děti. Mohou jí hrát ale také dospělí mezi sebou a přitom se dobře pobavit.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Asi nebudete zklamáni, ale také vás asi nenadchne.

Katalogové číslo: 11122 Kategorie: , Štítek:

Popis

Znáte ten kouzelný zvoneček, který dřív zdobil recepce hotelů? Ten Vás bude provázet touto hrou. Hra je velmi jednoduchá. Hráči postupně otáčí horní kartu ze svého balíčku, na které jsou různé druhy ovoce v počtech od 1 do 5 kusů. V okamžiku, kdy se na stole objeví přesně 5 kusů (ani více ani méně) některého ovoce, snaží se všichni hráči co nejrychleji cinknout na zvoneček. Komu se to podaří jako prvnímu, bere všchny do té doby vyložené karty. Hráč který posbírá během hry všechny karty vyhrál.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra náhody

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

,

Hra/Rozšíření

Pravidla:

Odkazy:

47 komentářů: “Cink!”


  1. Jednoduchá a geniální. Levná. I pro malé děti. Sice zvoneček nezvoní a pokaždý se buší až praskají kosti, hraje to každý a všude. Snad nejjednodušší pravidla. Dohráváme po dojití karet na ruce i kupičku před sebou, pouze u posledních dvou se počítá, kdo má více karet na ruce.


  2. Taky když přijdete na recepci hotelu, máte chuť zazvonit si tam na zvoneček, i když tam je recepční? Pokud ano, tak si pořiďte tuto hru. Zacinkáte si dosytosti. Cínk je výborná postřehová hra. Mám vyzkoušenou jak tuto hru, tak Cink Junior. Pro menší děti je junior lepší. Jsou tam moc povedení klauni, kteří se vám budou líbit. I když je to hra primárně určená dětem, tak si užijí i dospělí. Je to naše oblíbená hra, kterou si zahrajeme vždy moc rádi. Je rychlá a vyhrát může opravdu každý. Je skvělé, kolik různorodých her je teď k dispozici pro děti.

Napsat komentář