Pozvánka: Přijďte si 18.–20. listopadu zahrát na Brnohraní

Ve dnech 18.–20. listopadu můžete vyrazit do Brna na festival deskovek Brnohraní, který navazuje na loňské Deskobraní. V budově Střediska volného času v Lužánkách (Lidická 50) s kapacitou přes 500 hráčů si od pátku do neděle budete moci vyzkoušet více než stovku her od vydavatelů Albi, MindOK či REXhry, koupit si hry s festivalovou slevou nebo se zúčastnit některého z plánovaných turnajů. V loňském roce na Deskobraní během tří dnů přišlo přes 2000 hráčů.

Festival připravuje stejná skupina pořadatelů jako loni. Jsou to lidé okolo brněnského deskoherního obchůdku Planeta Her.

 

Volné hraní

Přijďte si vyzkoušet některou z aktuálních novinek. K dispozici bude na stovku her, stačí, když si některou vyberete a posadíte se ke stolu. Zkušený hráč z týmu organizátorů vám rád vysvětlí pravidla a dohlédne na to, zda jste je správně pochopili. Pokud budete chtít, rád vám někdo z organizátorů poradí, jakou hru si vybrat. A když si budete chtít zahrát známou hru, stačí si ji jen vzít, najít stůl a můžete hrát.

Turnaje

V rámci Brnohraní proběhne několik turnajů, na které se můžete přihlásit: například ve hrách Tash-Kalar: Aréna legend, Settlers: Zrod impéria, Summoner Wars: Války vyvolávačů, Hypergrid, Zámky šíleného krále Ludvíka, RONE, Krycí jména, Cortex, Na prodej.

Přihlásit se můžete již nyní e-mailem na adresu info@brnohrani.cz. do předmětu e-mailu uveďte „Přihláška + název hry“, do které se chcete přihlásit. Kapacita většiny turnajů je 16 či 32 osob. Vzhledem k omezenému počtu míst v turnajích je zatím limit dvou turnajů na osobu, do dalších se budete moci přihlásit na místě, pokud zbudou volná místa.

Základní informace:

KDY: 18.–20. listopadu, v pátek 10–21 hod., v sobotu 9–22 hod., v neděli 9–16 hod.

KDE: Střediska volného času v Lužánkách, Lidická 50, Brno

Vstupné:  40 Kč pro dospělé a 20 Kč pro hráče od 6–15 let, mladší zdarma

Odkaz: Oficiální web Brnohraní s podrobnostmi

 

Související články:

 

Související články

Pozvánka: Mistrovství Bořetic v Osadnících z Katanu 2024 proběhne 20. ledna

Pozvánka: V sobotu 2. prosince si můžete zahrát deskovky v Ulitě

Pozvánka: O víkendu můžete za deskovkami vyrazit i na Pardubický festival deskových her 2023