Herní klub Bečvochovo hráčské doupě ze Vsetína se představuje

Dnes vám představujeme herní klub ze Vsetína, který má zvláštní název Bečvochovo hráčské doupě. Deskovým hrám se věnují především v rámci turistického oddílu, ale pořádají hraní i pro školy a veřejnost.

Možná už klub deskových her či hernu máte a chtěli byste přizvat další zájemce. Neváhejte a napište nám. Přehled herních klubů a heren pak najdete v Poradně na stránce Kde hrát – herní kluby.


Herní klub Bečvochovo hráčské doupě, funguje pod Turistickým oddílem mládeže Skorci. Vedoucí klubu jsou Jaromír Česnek a Jiří Hučík. Sídlíme v klubovnách TJ Slovan Vsetín, Potoční 171. Pro Vsetíňáky je to dům za potokem mezi benzínovou pumpou na Jasence a minipivovarem Valášek.

V klubu je k dispozici něco přes 400 her (viz seznam her). Hry je možno po domluvě i zapůjčit. Momentálně pořádáme každý první pátek v měsíci od 19 do cca 24 hodin pravidelné hráčské večery přístupné pro veřejnost.

Spolupracujeme s Masarykovou veřejnou knihovnou Vsetín, školními kluby Vsetínských základních škol, každý pátek k nám pravidelně chodí hrát družina ze základní školy Trávníky. Účastníme se akcí organizovaných městem Vsetín, na kterých propagujeme deskové hry.

Základní informace

  • Název: Bečvochovo hráčské doupě
  • Zřizovatel: Turistickým oddílem mládeže Skorci (Asociace turistických oddílů mládeže ČR, TOM 19058 Skorci)
  • Adresa: v klubovnách TJ Slovan Vsetín, Potoční 171, Vsetín
  • Webová stránka: skorcivsetin.cz/index.php/becvochovo-hracske-doupe
  • Otevírací doba: každý první pátek v měsíci od 19 do cca 24 hodin
  • Vstupné: zdarma

 

 

Představení Bečvochova hráčského doupěte připravil Jiří Hučík.

 

Související články

Brněnská Planeta her se přestěhovala do nových prostor, přitom zůstala na stejné adrese

Obchod TLAMA Games se představuje

Agátin svět se představuje