Hrajeme.cz
DomůKatalog herHra pro jednohoKontrolní věž letiště

Kontrolní věž letiště

Originální název:
Airport Traffic Control
Rok vydání:
2005
Počet hráčů:
1 až 1
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Popis

Dokážete dostat letadla bezpečně do jejich cílů?
Jako zaměstnanec kontrolní věže letiště máte pod kontrolou pozici každého letadla – jak ve vzduchu, tak na zemi. Veďte každé letadlo bezpečně k cíli tak, že umístíte 6 průhledných herních dílků na herní plán. Piloti i pasažéři na palubách letadel na vás závisí. Zapojte své mozkové buňky, aby nedošlo k leteckému neštěstí. Čas vám jen poletí s touto originální logickou hrou.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Hra/Rozšíření

Odkazy:

2 komentáře: “Kontrolní věž letiště”

  1. Sedím na kontrolní věži a dávám si neskutečně dobrou svačinku. Vtom dostanu hlášení, že jsou letadla nachystaná a startují motory. Položím si svačinku vedle sebe, nasadím sluchátka a vydávám povel ke startu. Snad jsem všem letadlům dala ty správné souřadnice a pokyny, kam mají letět. Šťastnou cestu…..

    Popis hry
    Hra obsahuje praktický box s výsuvným víkem. Uvnitř boxu jsou schované jednotlivé úkolové karty a leporelo s řešením úkolů. Dále hra obsahuje 6 plastových průhledných destiček s letadly. Úkolem hry je přikládat tak, abych letadla splnila podmínku pro daný úkol. Úkoly jsou rozděleny na 4 obtížnosti
    1. Starter 1-12: na kartě s nebem je namalované jedno letadlo v určité barvě a směru. Na kartu si letadlo položte přeně tak jak je vyobrazené na kartě. Úkolem je tedy poskládat dílky s letadly tak, aby přesně seděl směr kterým letí
    2. Junior 13-24: na kartách s radarem jsou vyobrazené terčíkové body, které protínají přerušované čáry. Úkolem je podkládat letadla tak, aby letěla po přerušované čáře v jednom směru a přitom byla letadla na terčíkových bodech. Letadla nesmí být čelem proti sobě.
    3. Expert 25-36: na kartě s mapu jsou vyobrazeny široké čáry ukončené šipkou. Úkolem je, poskládat letadla tak, aby dodržela směr, který jim šipka určuje. Letadla nesmí být čelem proti sobě.
    4. Master 37-48: na kartě jsou vyobrazeny ranveje. Úkolem je poskládat letadla tak aby stáli na ranveji v jednom směru. Letadla nesmí být čelem proti sobě.

    Jelikož je to hra pro jednoho hráče, budete se vždy radovat sami pro sebe, pokud správně splníte úkol dle zadání.

Napsat komentář