Odkaz Dunwiche rozvíjí karetní hru Arkham Horrror

Kooperativní živá karetní hra (LCG) Arkham Horrror právě získala nové rozšíření v češtině. Má název Odkaz Dunwiche a dostanete ho ve dvou krabicích. Jedna obsahuje rozšiřující kampaň, druhá rozšíření pro vyšetřovatele. Karetní hra Arkham Horror patří ve svém žánru k nejlepším hrám, je skvělé, že je k dispozici další rozšíření v češtině.

Ve hře představujete skupinu vyšetřovatelů, kteří odrývají nejrůznější hrozby ohrožující lidstvo. Pro každého vyšetřovatele si můžete vytvořit balíček, a tak zvýraznit jeho unikátní schopnosti a možnosti. Hra je určena pro 1–4 hráče od 14 (resp. 12) let. Více o samotné hře se dozvíte v recenzi.

V krabici Odkaz Dunwiche – rozšiřující kampaň najdete vše z cyklu Dunwich Legacy v jedné krabici. V rámci kampaně budete pátrat po pohřešovaných profesorech. Přináší osm scénářů, které vás provedou Miskatonickou Univerzitou, klubem Clover a vesticí Dunwich.

Druhá krabice Odkaz Dunwiche – Rozšíření pro vyšetřovatele obsahuje pět vyšetřovatelů: kuchařka Zoey Samarasová, žurnalista Rex Murphy, Jenny Barnesová, Jim Culver, Pobuda Pete se svým psem Dukem. Veškeré karty můžete využít pro stavbu nebo úpravu balíčků vyšetřovatelů, a to i pro jiné scénáře. Karty z tohoto rozšíření byly původně součástí cyklu Danwich Legacy.


Související články:


Související články

Čas Evakuace je tady

V olympijském roce si můžete zahrát novou Desítku: Olympijské hry

Spící bohové budou mít pokračování