Vydejte se po stopách Emila Holuba v šifrovací hře

Dino připravilo několik kooperativních šifrovacích her, které jsou určeny pro 1–5 hráčů od 10 let. Jednou z nich jsou i Šifry Emila Holuba, ve které se vydáte na černý kontinent ve stopách výpravy českého cestovatele Emila Holuba. Jeho výprava byla přepadena a vy, stejně jako on, budete muset vynaložit svůj důvtip a um, abyste prošli celým příběhem jeho strastiplným návratem do bezpečí. Jedná se o původní českou hru, kterou připravil tým Cryptomania.

Ke hře budete potřebovat počítač nebo mobilní telefon s internetem. V krabičce najdete unikátní kód, který vám umožní přihlásit se do herního systému. Provede vás hrou i příběhem a ohodnotí váš postup a výsledky. Získáte také mapu Jižní Afriky s vyznačenými místy a čtyři obálky s šiframi. Hra obsahuje celkem 9 stanovišť, kterými budete postupně procházet a za plnění šifrovacích úkolů získávat body. Pokud na něco nebudete moci přijít, pomůže vám nápověda (jen pak obdržíte méně bodů). Případně můžete úkoly přeskočit.

Na krabičce najdete, že hra trvá 1 až 2 hodiny, není však časově omezena. Můžete hrát tak dlouho, jak vám to bude vyhovovat. Nelze však hrát opakovaně, protože kód je unikátní, a nelze ho zadat opakovaně.

Pokud máte rádi šifry a různé rébusy, pak se vám budou Šifry Emila Holuba určitě líbit. Čeká na vás jedinečný herní zážitek.

Herní materiál.

Související články

Recenze hry Kapitán Flip

Párty hra To (ne)chceš! je tu v nové edici

Disney Lorcana si rychle nachází své hráče