Hrajeme.cz

Labyrinth mini

Originální název:
Labyrinth mini
Rok vydání:
není známo
Počet hráčů:
2 až 6
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Není známo (nebo nelze určit)
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Popis

Prozkoumej bludiště možností. S příchodem karetní verze klasické stolní hry Labyrint získáváte nekonečné množství kombinací. Prožívejte vzrušení při vyhledávání nových průchodů bludištěm labyrintu. Sbírání pokladů Vás přivede k vítězství

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání
Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Autoři

Recenze

  1. Effka

    hru mám již dlouho, jako dítě jme jí doma hráli často…… určitě doporučuji 🙂

  2. matrosh

    Karetní labyrint je podle mě daleko náročnější hrou než se na první pohled zdá a pokud chcete opravdu vyhrat a brát více karet váš mozek se docela zapotí. Dle mého skromného názoru daleko lepší a zábavnější než Carcassonne, ale stejně dostupné.

  3. ivetacek

  4. ekyticka

  5. Sai

  6. palcice

  7. Veroslavka

  8. Kelt

  9. ta*jemná*

  10. uglugf

  11. Brisco

  12. Rybka

  13. palo75

  14. Honza

  15. The Hammer

  16. Manas

  17. Sagapo

  18. sehes

  19. Annie

  20. Ladik81

  21. Jekor

  22. Frigo

  23. rix

  24. Adee

  25. Jitulka

  26. Adam

  27. Mr Krtek

  28. karel

  29. tučňák

  30. Prófa

  31. Anna

  32. REM

  33. Gandalf

  34. Piškuntál

  35. Roman

  36. Dejan

  37. PepaK


    Chystáte se na cestu a máte možnost vzít sebou jen příruční zavazadlo? Čekají vás dvě tři noci v pensionu a cesty autobusem s malým batůžkem na poznávacím zájezdu? Nechcete sebou tahat velké krabice a spoustu serepetiček vhodných leda tak ke ztracení a přesto si chcete vzít nějakou „“malou““ a však alespoň částečně plnohodnotnou hru? Tak právě Mini labyrinth je ta správná volba. V malé krabičce naleznete 50 hracích karet, které se v malém pytlíku vejdou třeba do náprsní kapsy u saka.
    Princip hry je velmi jednoduchý. Vaším úkolem je postupným přikládáním karet s částí labyrintu vytvářet návaznosti chodeb na všech stranách přiložené kartičky. Hráči mají v ruce vždy k dispozici dvě kartičky a střídají se po přiložení jedné karty. V labyrintu chodeb se nacházejí různé vzácné předměty (poklady). Pokud se vám podaří přiložit kartičku tak, že vznikne přímá cesta od jednoho shodného předmětu (na nově přiložené kartičce) k druhému shodnému předmětu je tato druhá kartička vaše. Tuto kartičku si můžete vzít pouze za předpokladu, že všechny ostatní sousedící kartičky zůstanou součástí labyrintu a to alespoň jednou svou celou stranou. Pokud se vám podaří dostat na jednu cestu více stejných předmětů jsou všechny kartičky s tímto předmětem vaše. Na konci hry vyhrává pochopitelně ten kdo má nejvíce nasbíraných karet.
    Jak vidět jde o jednoduchou, odpočinkovou a velmi skladnou hru, která sice neoplývá příliš originální myšlenkou, ale i přesto se v ní dá taktizovat a volit různé strategie.

  38. golmon

  39. Amarth

  40. Jaru

  41. Martin Blatný

  42. Matěj Baťha

Přidat recenzi