Hrajeme.cz
DomůKatalog herPárty hraMunchkin 2: Neskutečná sekera (Unnatural Axe)

Munchkin 2: Neskutečná sekera (Unnatural Axe)

Originální název:
Munchkin 2: Unnatural Axe
Rok vydání:
2002
Počet hráčů:
2 až 6
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Katalogové číslo: 11847 Kategorie: , Štítek:

Popis

112 nových karet pro hru s novými příšerami a novými poklady a vybavením. Můžete také vyzkoušet nové rasy či povolání.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

, ,

Autoři

– Funagain Gameweb
– BoardGameGeek
– Možnost nákupu na Slovensku.

Recenze

  1. GADICEK

    Munchkin nabízí obrovské množství zbraní, příšer, lekvarů a všeho možného. S dalším novým rozšířením se hra stává ještě zábavnější. Ale pozor, je dobré hrát max 3 druhy munchkina v sobě, jinak by se vám už pomalu nemohli chodit karty, které k sobě pasují a nějak na sebe působí. Ideální je hrát tak 2 druhy a při každém novém hraní Munchkina je měnit. Ve hře mi trošku chybí více nestvůr, které bychom na sebe mohli sami posílat (je strašně těžké si je sehnat). A některé karty jsou EXTRÉMNĚ silné, například takový zvon, díky kterému již utečete jakékoliv příšeře a tudíž nemůžete zemřít a ani kamarádi vás nemohou ohrozit. A to nemluvě o kombinace se zlodějem, kdy můžete tedy nonstop krást všem ostatním vše. Ten zloděj je zvláštní sám o sobě, zkusíte to? Pokud vám to vyjde, stanete se nejsilnější, pokud ne, možná už soupeře nedoženete

  2. Svob

    Pokud jste vyzkoušeli základního Munchkina, časem zjistíte že sám o sobě není dostačující a potřebujete rozšíření. I Když s číslem 2, přesto se jedná o první rozšíření, které vřele doporučuji všem. Nepřináší v základě žádné nové mechanismy, ale zvyšuje variabilitu karet, přidává nové povolání a rasy. Vyvažuje hru před zlomyslnými elfy, kteří se přiživují na vítězství druhých! 😀 Přidává více těžších nestvůr kterých v základu moc nebylo. Hra je ideální pro každého kdo se chce na nějakou dobu zabavit v dobré notě veselí.

    Všem majitelům základu doporučuji si pořídit i toto rozšíření.

  3. JakSeRodi

    Nutností pro každého kdo si zamiloval Munchkina. Pokud hrajete Munchkina pořád, rozšíření dodá vaší hře nový svěží dech, který vás zase na dlouhou dobu připoutá ke stolu.

    Pozor neskutečná sekera opravdu existuje!

  4. Orel91

    Máte-li rádi hru Munchkin, tak tady není co řešit! 🙂 Nové rasy, nová povolání, spousta nových a ještě více šílených karet, prostě paráda 🙂 Základní hra se tímto rozšířením krásně oživí a zpestří a bude ještě více munchkinovská, než byla předtím. A cena je také velice příznivá.

  5. Kentril

    Jedno z prvnich rozsireni v CZ lokalizaci. Rozsireni prinasi nove humorne karty, rasy a povolani a hromadu novych nestvur a predmetu. Kdo si chce zpestrit stareho Munchkina, necht si poridi rozsireni. Rozsireni je v originale spousta a chysta se i do CZ. Ruzna temata pro ruzne hrace. Zombie, Star Wars,… Cim vice karet tim vice prekvapeni. 🙂

  6. giahra

  7. Terw

  8. muffen

  9. murphy

Přidat recenzi