Hrajeme.cz

Auto Blok

Originální název:
Road Block
Rok vydání:
2006
Počet hráčů:
1 až 1
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Popis

Všem jednotkám!
„Podezřelý jede v kradeném červeném sportovním autě. Míří na východ, směrem k centru města. Odmítá zastavit a může být ozbrojen. Obkličte ho a zablokujte všechny únikové cesty!“
Ve hře Auto Bok se stáváte velitelem dramatického policejního zásahu. Vaším úkolem je zkoordinovat jednotky v policejních vozech tak, aby obklíčily prchajícího zločince, zablokovaly všechny únikové trasy a zločince zatkly. V 60 rébusech této hry mohou děti i dospělí zažít opravdovou policejní honičku.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Hra/Rozšíření

Odkazy:

Recenze

  1. Pamir


    Policista vystoupil z policejního vozu a otevřel dveře u kradeného auta „ Vystupte si , ruce za hlavu, čelem vzad a nohy od sebe. Zatýkám Vás. Máte právo nevypovídat. Cokoliv řeknete, může být použito proti vám před soudem. Máte právo na obhájce.“ Kdo by tuto scénku neznal…. Staňte se policejní jednotkou a obkličte lupiče v ukradeném červeném voze.

    Autoblok je logická hra, kde se snažíte umístit dílky s policejními auty tak, aby červené vozidlo představující lupiče nemohlo vyjet. Tento hlavolam není pro žádný ořezávátka. Patří do vyšší věkové kategorie. Tedy od sedmi let a víš. V balení najdete plastovou základnu, dílky připomínající tetris. Na nich jsou pevně připojeny policejní auta (6 ks), červené auto a budovy (4 ks). Samozřejmě součástí hry je knížka se zadáním včetně řešení. Celkem je 60 rébusů. A pro tu správnou atmosféru je zde páska na ruku.

    Hra začíná tím, že si vyberete zadání. Podle něj umístíte budovy a lupiče (červené auto). Ty jsou pevně ukotvené a nelze s nimi pohybovat. A teď nastává chvilka pravdy. Vezměte policejní auta a snažte se je umístit na hrací desku tak, že lupič nesmí uniknout z hrací desky.. Při tom je třeba splnit pravidlo. Lupič nemůže uniknout přes žádné policejní auto ani budovu. Lupič nesmí unikat diagonálně, tj. šikmo.

  2. Kateřina Barfusová

Přidat recenzi