Hrajeme.cz
DomůKatalog herNezařazenéBang! – Divoký západ

Bang! – Divoký západ

Originální název:
Bang! – Wild West Show
Rok vydání:
2010
Počet hráčů:
3 až 7
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 10 let.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Popis

Další rozšíření legendární hry Bang! v českém jazyce: Divoký západ (Wild West Show). Balíček obsahuje 18 nových karet: 10 karet Divoký západ, 8 karet postav a pravidla v českém i slovenském jazyce včetně dodatků k pravidlům.

Nové karty odpovídají svému názvu: Divoký západ. S tímto rozšíření bude základní hra opět o něco divočejší a nové postavy jsou velmi nápadité. Můžete se zde setkat se Zuřivou Dorotou, Madam Zuzanou nebo si zahrát roli Teren Killa.

Toto není samostatná hra, je to pouze rozšíření k základní hře Bang!

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci
Autoři

Recenze

  1. Frankie

    Rozsireni Bangu castecne doplnuji zakladni hru, ve vetsim poctu ale prinaseji zbytecnou komplexitu

  2. Effka

    výborné rozšížení k základní hře….. nedoporučuji jich však mít hodně, pak nám přijde hra méňe přehledná

  3. valchy

    Rozšíření Divoký západ je opravdu paráda. Do hry přidává balíček černých karet a několik nových postav. Postavy v tomto rozšíření jsou šílené. Např. Big Spencer-9 životů atd. Černé karty se otáčejí vždy když přijde do hry dostavník nebo Wels Fargo. Ještě že tak protože kdyby to bylo každé kolo tak to by byl blázinec. Karty typu Roubík nebo Hřbitov by dost ovlivňovali hru. Ale jinak super rozšíření.

  4. Grantissimo

    Bang! je divoký. Ale co teprve Divoký západ!

    Do města se sjedou ti nejpodivnější, ale zároveň nejkvalitnější pistolníci z okolí. Devět životů? Výměna schopností? Zde končí… promiňte, totiž začíná veškerá sranda! V balení totiž nenajdete pouze pistolníky, ale také balíček událostí, které se aktivují po vyložení dostavníku či jeho lepší variace. Je libo výměna svojí hlavní role? Prosím Je libo umlčet všechny do dalšího dostavníku? Není problém!

    Toto rozšíření otevírá ještě více možností zábavy do světa hry BANG!. Dle mě je to nejlepší rozšíření na trhu. I přesto by někdo mohl namítnout, že to do hry vnáší chaos a není vhodná pro turnajové hraní. Ano, ale… Ticho tam a karty na stůl!

  5. Durdas

    Divoký západ je podle mne velmi kvalitní rozšíření Bangu.
    Nové postavy mají zajímavé vlastnosti a do již opotřebované kupičky s charaktery vlijí pořádný kýbl nové šťávy!
    Dále je obsahem rozšíření další speciální balíček karet (jako High Noon a Fistfull), ale karta se otáčí až při zahrání určitých karet a její vlastnost platí tak dlouho, dokud se neotočí nová karta. Jedna z nejlepších je podle mého karta „Roubík“, kdy při hře nikdo nesmí mluvit. 😀
    Tento způsob otáčení karet se mi zdá lepší, protože si člověk může zapamatovat co se děje oproti předchozím, kdy se to měnilo každé kolo a člověk si musel pořád zvykat na nová „pravidla“.
    Jestli to jde kombinovat právě s předchozími speciálními černými kartami, to nechám na každého hráče. Každý má svůj vkus a někdo to zvládat může a někdo ne.

  6. Orel91

    Opět jedno z menších rozšíření ke karetní hře BANG!, které tentokrát přidává více nových postav (a některé opravdu zajímavé – určitě vyvalíte oči na Biga Spencera s devíti životy) a zároveň také nový balíček karet, které budou v průběhu hry opět speciálně upravovat pravidla. Tentokrát však ne jako u Pravého poledne či Fistfullu. Karty Údolí stínů otočíte pouze ve chvíli, kdy bude zahráno Wells fargo nebo Dostavník a budou platit po celou dobu hry až do chvíle, než se zahraje další ze zmiňovaných karet.
    Osobně bych však toto rozšíření nedoporučoval kombinovat s Pravým polednem či Fistfullem. Hra je pak již překombinovaná a někdy vznikají pěkné šílenosti, obzvláště, když jsou ve hře nováčci a přijde karta „Roubík“.

    + Nové karty postav a nové karty upravující pravidla
    + Hra získá opět nový náboj

    – Kombinace s High noonem a Fistfullem není příliš vhodná

  7. Kubusz

  8. Agrael

  9. vášula

  10. Lachvos

  11. Lubiii

  12. RoMi

  13. mlcuchj

  14. honzula

  15. Raiden

  16. Jacob

  17. James Marlow

  18. Jan

  19. Vale46

  20. Vojta

  21. tondakolik

  22. Sagapo

  23. GK_voyger

Přidat recenzi