Hrajeme.cz

Věž čarodějnic

Originální název:
Broomsticks and Backflips
Rok vydání:
2011 (nová edice 2019)
Počet hráčů:
2 až 4
Věk:
Dětská hra
Doba hraní:
Krátká hra – do 30 minut

Katalogové číslo: 13059 Kategorie: Štítky: ,

Popis

Daleko a vysoko na kamenném útesu stojí tajemná věž čarodějnic. Malá čarodějnice vzrušeně ukazuje do vzduchu. „Vidíte támhle tu magickou kouli, tam daleko? Co si k ní dát závod?!“ „Jasně, jdeme na to! Kdo se první té koule dotkne, vyhrál!“ „No… ale budeme rychlejší na košťatech!“ Ale pokud chcete letět na koštěti, musíte nejprve zjistit, zda se na něm vůbec udržíte!

Malé čarodějky a malí čarodějové běžně nesmí létat na koštěti, pouze pod dohledem. Ale všichni to stejně tajně zkoušejí. Ale co se to děje? Občas se koště vzpouzí a nechce nikoho nést! Tajemství je v tom, že každá postavička má dvě strany, avšak pouze z jedné strany je lze zvednout koštětem. Pouze hráč s postavičkou otočenou správnou stranou nahoru může létat na koštěti!

Dávejte tedy pozor, jako stranou nahoru leží vaše postavička. První hráč, který dojde na cílové políčko, se stává vítězem celého čarodějného závodu!

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Odkazy:

Recenze

  1. vendulala

    VÝLUČNĚ PRO DĚTI! Dost mechanická postupová záležitost, prostě jen házíte kostkou a šoupete s žetonem svého hrdiny. Ale! Je tam magnetické koště, což děti prostě baví. Sice se tam spoluhráčům škodí přetáčením žetonu na nemagnetickou stranu, ale vzhledem k tomu, že povel „otoč“ je závazný, tak nějak se to brzy vyrovná. Jediný dost matoucí problém je, že na magnet koštěte přilne žeton oběma stranami, jen u té správné to „cvakne“. Osobně tu hru shledávám dost nudnou, nerozvíjí ale, řekla bych, skoro nic, krom nějakých sociálních vazeb 🙂 Ale pro „televizní děti“ asi ideální. Další plus jsou půvabné ilustrace.

Přidat recenzi