Hrajeme.cz

Android: Netrunner

Originální název:
Android: Netrunner
Rok vydání:
2012
Počet hráčů:
2
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Středně dlouhá hra – 30 až 60 minut

Katalogové číslo: 13190 Kategorie: Štítek:

Popis

Android: Netrunner je asymetrická karetní hra pro dva hráče (LCG – živá karetní hra) zasazená do budoucnosti.  Jeden hráč představuje stranu korporace a druhý osamělého hackera, který se snaží proniknout zabezpečenou sítí a získat cenná data korporace. Každý hraje se svým balíčkem karet, který si před hrou připraví.

Odkazy:

Recenze

  1. ladyarcher

    Vynikající hra pro dva hráče

    nevýhodou pro někoho může být, že je v angličtině – ale vcelku jednoduché, stačí se naučit několik základních pojmů

    Každý z hráčů má svůj rozdílný úkol – jeden hraje za zlou korporaci a snaží se pomocí ledů instalovaných na své servery zabránit druhému Runner (Hecker) zabránít aby mu ukradl jeho data (Agendy). Toto jsou body ve hře – kdo jich získá sedum stává se vítězem.
    Radši hraji za runnera, který je nejspíše o trochu jednodušší.

    Někdy hra trvá deset minut a jindy se trápíme(bavíme) i přes hodinu. Záleží hodně na runnerově odvaze pouštět se do neznáma s rizikem, že mu možná ruttiny na odkrytém ledu ublíží. Někdy to vyjde a jindy ne.
    hra je plná zvratů a záludných možností, které musíte prokombinovat a odhadnout nejlepší kombinaci použití karet, které zrovna máte k dispozici. I když už si myslíte, že to je pro Vás úplně beznadějne, hra se může obrátit ve Váš prospěch.

    Hra je sběratelská, ale na rozdíl od jiných, víte, které karty v daném balíčku DataPacku najdete.
    Se základní sadou jsme si však s kamarádem vystačili přes rok a půl hraní tak jednou týdně. Takže balíčky můžete dokupovat až vás hra opravdu zaujme.

Přidat recenzi