Hrajeme.cz
DomůKatalog herNezařazenéArkham Horror Expansion: Curse of the Dark Pharaoh

Arkham Horror Expansion: Curse of the Dark Pharaoh

Originální název:
Arkham Horror Expansion: Curse of the Dark Pharaoh
Rok vydání:
2006
Počet hráčů:
1 až 8
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Velmi dlouhá hra – trvá většinou více než 2 hodiny
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Popis

Malé rozšíření ke hře Arkham Horror s egyptskou tématikou. Muzeum pořádá výstavu ze starověkého Egypta a ve městě se objeví všechny možné nestvůry té doby. Rozšíření obsahuje 156 nových karet s novými místy, nestvůrami, vybavením apod.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Autoři

,

– Funagain Gameweb
– BoardGameGeek

Recenze

  1. Domado

    Menší rozšíření pro hru Arkham Horror. Jedná se o nový příběh v rámci Arkhamu. Toto rozšíření přináší spoustu nových možností, nových karet a výborně rozšiřuje hratelnost. Ačkoli nemám moc rád „malé“ rozšíření, k Arkhamu jsou super. Doporučuji toto rozšíření k základní hře pořídit, skvěle rozšiřuje původní příběh.

  2. matrosh

    Prokletí temného faraona je spíš takový milý bonus ke hře Arkham Horror, který vám přida jednu novou pohyblivou lokaci a pár silných zbraní, ale hlavně vám rozšíří počet karet na lokace, ktere jsou v původní hře. Sympatické a za dobrou cenu. Teď hodnotím za 3,5 *, v době vydání bz to bylo 4,5.

  3. Orel91

    Menší rozšíření hry Arkham horror, které do základu přidává spoustu nových karet (předměty, kouzla, pomocníky, nové úkoly atd.), je příjemným zpestřením, ale osobně si dokážu hru představit i bez tohoto dodatku.
    Zajímavější mi již však přijde postava Temného faraona, která přidá do hry menší seznam postihů za jednotlivé akce hráčů a musím říct, že to hru celkem ztíží (už tak mi přijde dost těžká 😀 nevím tedy, jestli někde děláme chybu, ale z patnácti her se nám povedlo vyhrát jen dvakrát).
    Pakliže se vám již základní verze ohrála, tak tohle může být alternativa, jak ji ozvláštnit a cena je vcelku přívětivá 🙂

  4. Kentril

    Toto rozsireni na Arkham horror jsem musel mit – nove predmety, kouzelne predmety,… toto rozsireni ma pridat do mestecka Arkham egyptskou tematiku. Vzhledem ke spouste rozsireni, ktere vlastnim se tam spoustu karet ztraci a malo kdy dostanu kartu prave z tohoto rozsireni. BlackFire vydava novou revidovanou edici tohoto rozsireni. Cili tato verze jiz neni aktualni.

  5. kanei

  6. Kadaver

  7. HomeBoy

  8. Macho

  9. murphy

  10. Shark

  11. Tygr

  12. otakar zatřepálek

Přidat recenzi