Hrajeme.cz
DomůKatalog herRodinná hraCarcassonne Big Box

Carcassonne Big Box

Originální název:
Carcassonne Big Box 3
Rok vydání:
2012
Počet hráčů:
2 až 6
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Asi nebudete zklamáni, ale také vás asi nenadchne.

Katalogové číslo: 12913 Kategorie: Štítek:

Popis

Speciální dárkové balení základní hry Carcassonne společně s devíti rozšířeními. Ve veliké krabici najdou všichni fanoušci Carcassonne legendární základní hru, ta nejoblíbenější rozšíření – Hostince a katedrály a Kupci a stavitelé a také sadu sedmi zcela nových minirozšíření. Jednotlivá rozšíření se dají hrát každé zvlášť, ale i libovolně kombinovat dohromady. Máte tak po ruce vždy takovou kombinaci rozšíření, kterou si nejlépe užijete.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra náhody

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Hra/Rozšíření

Recenze

  1. Cermakov1

    Koupila jsem rodině jako dárek, také už jsou nakažení nemocí Carcassonne 😉

  2. Svob

    Carcassonne asi není potřeba popisovat, hra je na trhu už dlouho a své místo na výsluní si už vydobyla. Hra jako taková je jednoduchá na vysvětlení, rychlá, dobrá k doplnění konverzace u večerního posezení.
    Big Box je skvěla možnost při koupi hry když už ji znáte. Carcassonne je lepší s rozšířením, ale pravdou je že jen některá jsou dobrá. Díky dobrému úsudku ty dobra najdete v této krabici. Hodně muziky za málo peněz.

  3. Effka

    výborně pro hráče carcassonne s rozšířeními 🙂 je fajn mít jedno ve velké krabici. (jen škoda že se tam nechtějí vejít i další rozšíření ale i tak je to lepší než deset malých krabiček 🙂

  4. koly

  5. Charlotta

  6. Harry


    Když jsem uviděl tuuo kolekci v obchodě, tak jsem opravdu neodolal a zakoupil ho, ikdyž již Carcassonne vlastním.
    Nejvíce mě lákalo mít komplet celé Carcassonne v jednom velkém boxu hezky zoztříděném a přehledném. No škoda, že na krabici není vyfocen vnitřek. Problém je, pokud chcete dokolupit další rozšíření, která se běžně hrajou (Princezna a drak, Věž, Opatství ….) Tak už není kam s nima. Škoda, že MINDOK na toto nepomyslel a nepřevzal vnitřek z již existujícího Big Boxu, který se prodává ve světě a je připraven i na Věž, eventuelně jí již obsahuje.
    Druhou věcí, která mi chybí v balení je praktický sáček na figurky, který je součástí 2. rozšíření (Hostince a katedrály).

    Závěrem pokud budete chtít tento box rozšířit, tak budete muset vyhodit vnitřek krabice, nebo nosit více hrabic jako doposud.

  7. Patrikhm

Přidat recenzi