Hrajeme.cz

Ruská železnice

Originální název:
Russian Railroads
Rok vydání:
2013
Počet hráčů:
2 až 4
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Dlouho trvající hra – asi 60 až 120 minut

Katalogové číslo: 13001 Kategorie: Štítky: ,

Popis

Hráči představují železniční velkopodnikatele, jejichž úkolem je vybudovat Transsibiřskou magistrálu a dvě další páteřní železniční tratě. Kromě vlastní stavby železnic hráči pořizují nové lokomotivy, najímají dělníky a inženýry a vůbec podporují průmyslový rozvoj země.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

,

Odkazy:

Recenze

  1. cinan

    Německy přesný a čistý workerplacement , vše do sebe zapadá vše funguje na 100 pro, každá chyba v propočtu je krutě potrestána, jen ty železnice by mohli být nějak víc reálný na mapě a taky mi vadí že celou hru vedu a poslední 2 kola se propadnu na poslední místo – a to skoro vždycky když to hraju – grr

  2. Slado42

    Momentálně můj nejoblíbenější worker-placement. Mám rád vlaky a do této hry je téma přenesené opravdu skvěle. Od herní desky, přes komponenty, až k herním mechanikám to vše krásně zapadá. Hrál jsem několikrát ve 3-4 hráčích a vždy to byla skvělá zábava. K vítězství vede několik cest a vždy se musíte rozhodvat podle taktiky soupeřů. Navíc se dá zahrát velmi rychle, lehce přes hodinku. Navíc nyní vyšlo rozšíření, takže už se těším, až ho připojíme ke hře.

  3. jarmuk

    Klasický workerplacement, funguje a je dobře přehledný, takže i nováčka vede grafika.

Přidat recenzi