Hrajeme.cz
DomůKatalog herHra pro dvaVe víru věků (Tides of Times)

Ve víru věků (Tides of Times)

Originální název:
Tides of Times
Rok vydání:
2015 (české vydání 2015)
Počet hráčů:
2
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 10 let.
Doba hraní:
Krátká hra – do 30 minut

Katalogové číslo: 13104 Kategorie: , Štítek:

Popis

Ve víru věků je taktická, draftovací karetní hra pro dva hráče, ve které si vystačíte s 18 kartami. Hraje se na tři kola, během nichž vykládáte karty ze své ruky, a tím budujete své království. Vyložené karty vám na konci každého kola dají vítězné body, záleží na kombinaci symbolů na kartách a na jejich efektech.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Pravidla:

Odkazy:

Recenze

  1. cinan

    číňan

  2. Slado42

    Tides of times jsem zkoušel několikrát a musím říct, že je až neuvěřitelné, že při pouhých 16 kartách je každá hra odlišná a vy musíte své kroky dvakrát uvážit než je vykonáte, aby vám karty přinesly dostatek bodů, nebo naopak soupeři méně. To je pro mě zajímavý prvek, protože se nerozhodujete zdaleka jen o tom, jak si nahrabat nejvíc, ale vlastně dost často o tom, aby si soupeř nahrabal co nejméné, i když vás to bude stát také pár bodíků. Hra je báječný filler pro dva, ale příliš u ní nevydechnete, protože si při ní pořádně prověříte své mozkové závity.

  3. cSf.Loser

    Velice zajímavá mikrohra pro 2 hráče. Grafika této hry je naprosto famózní. Oba hráči mají na ruce několik karet z celkového počtu asi 16 karet. Z těch co mají na ruce si vyberou jednu a zbytek předají proti hráči. Vybranou kartu si vyloží před sebe a hra takto pokračuje. Finta je v tom, že karty mají na sobě několik symbolů a navíc i nějaké efekty a všechno se to navzájem kombí. Důležité je tedy ne jen přemýšlet kolik bodů mi dá která karta, ale kolik dá soupeři pokud mu ji nechám a předám mu ji. Za mě moc pěkná hra, přestože mi hra vůbec nejde a jsem v ní špatný. Doporučuji

Přidat recenzi