Hrajeme.cz

Loony Quest

Originální název:
Loony Quest
Rok vydání:
2015 (české vydání 2015)
Počet hráčů:
2 až 5
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Krátká hra – do 30 minut

Katalogové číslo: 13107 Kategorie: , Štítek:

Popis

Loony Quest je kreslící hra, ve které plníte úkoly v reálném čase. Na fólii kreslíte například cestu, která vás dovede ke správnému cíli. Kreslíte ji ale po paměti. Hra je zasazena do fantasy světa. Každý hráče představuje kandidáta na trůn v podivném světě Arkádie. Starý král Fedoor nemá žádného následníka. Připravuje se tedy velký turnaj, který prověří kvality toho nejlepšího hrdiny.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Odkazy:

 

Recenze

  1. cinan

    Po několika zahrání už není proč hrát znovu.

  2. Miaou Driver

    Ahoj. K tomu co níže popsal cSf.Loser, se toho už moc dalšího dodat nedá. Vyzdvihl bych originalitu nápadu a grafiku. U hraní se opravdu zasmějete, zvlášť u škodidel. Mám ale jednu výtku k výrobci – počítadlo bodů je součástí plastového rantlu spodního dílu krabice. To je samo sebou výborná myšlenka, ale při zastrkávání vašich bodovacích panáčku se brzo ten subtilní plast prolomí a praskne.

  3. cSf.Loser

    Velice originální párty hra s kreslením. Všichni mají uprostřed stolu jeden společný obrázek, kde je start cíl a různé překážky a bonusy a podobně. Všichni pak kreslí na svojí slepé fólii cestu jedním tahem kudy chtěj jít. Pak se vše porovná s původním obrázkem. Pak se vyhodnotí plusové body za bonusy a dosažení cíle a minusové za trefení překážek. Zní to suše, ale je to zábavné. Grafika je příjemně střelená a ke hře se hodí. Obrázku je dost, na to aby se neohrály. Do toho jsou přidané nějaké další možnosti jak ostatním škodit (křeslení druhou rukou, jiné držení tužky atp.) to vše přidává na zajímavosti a interakci a to já rád.

Přidat recenzi