Hrajeme.cz
DomůKatalog herHra pro dvaDrako: Drak a trpaslíci

Drako: Drak a trpaslíci

Originální název:
Drako: Dragon & Dwarves
Rok vydání:
2011 (česky 2021)
Počet hráčů:
2
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.

Katalogové číslo: 12845 Kategorie: Štítek:

Popis

Ve hře Drako bojuje trojice trpaslíků proti drakovi. Na čí stranu se postavíte? Pomůžete drakovi přežít útok trpaslíků nebo naopak šikovně využijete specifických schopností každého z trojice trpaslíků a draka přemůžete?

Drako je asymetrická hra pro dva hráče s odlišnými úkoly. Cílem trpaslíků je draka přemoci včas, zatímco drak se snaží vydržet, dokud trpaslíci nevyčerpají své síly, případně nepodlehnou bojovým zraněním. Zvolte si stranu, připravte se k souboji a pečlivě si promyslete strategii. Jen tak bude konečné vítězství vaše!

Mladý červený drak dlouho pustošil celé okolí, ale skupině chrabrých trpasličích válečníků se podařilo zahnat ho do pasti a jeho osud se zdá být zpečetěn. Trpaslíci však vědí, že lov zdaleka není u konce. Sevřené údolí naplňuje řinčení seker, svist šipek z kuše a mohutný řev šelmy zahnané do kouta. Nemilosrdná bitva začíná!

 

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Míra náhody

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Výrobci

,

Autoři

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Pravidla:

Odkazy:

 

Recenze

  1. cSf.Loser

    Moc pěkná asimetrická hra pro 2 hráče. Jeden z hráčů hraje za draka druhý za 3 trpaslíky, kteří se že draka uloví. Oba hráči mají rozdílný balík karet, který používají pro své akce. Hra se hraje v omezené aréně. Je to taktická řežba. Přestože tomuto typu her moc neholduji tak mě bavila. Výhoda je, že pravidla hry jsou velice jednoduchá a zvládnou ji i děti kolem 8 let nebo dokonce méně. Navíc tím, že se karty hraji z ruky a děti nevidí co jste mohli zahrát tak je můžete nechat vyhrát aniž by věděly, že jste to udělali.

  2. Davides9

  3. Jaromír Kovařík

Přidat recenzi