Hrajeme.cz
DomůKatalog herKaretní hraMunchkin 5: Vedle jak ta jedle (De-Ranged)

Munchkin 5: Vedle jak ta jedle (De-Ranged)

Originální název:
Munchkin 5: De-Ranged
Rok vydání:
2007
Počet hráčů:
3 až 6
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut

Katalogové číslo: 13080 Kategorie: , Štítek:

Popis

Další rozšíření ke hře Munchkin.

Související hry a rozšíření:

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Odkazy:

Recenze

  1. GADICEK

    Munchkin nabízí obrovské množství zbraní, příšer, lekvarů a všeho možného. S dalším novým rozšířením se hra stává ještě zábavnější. Ale pozor, je dobré hrát max 3 druhy munchkina v sobě, jinak by se vám už pomalu nemohli chodit karty, které k sobě pasují a nějak na sebe působí. Ideální je hrát tak 2 druhy a při každém novém hraní Munchkina je měnit. Ve hře mi trošku chybí více nestvůr, které bychom na sebe mohli sami posílat (je strašně těžké si je sehnat). A některé karty jsou EXTRÉMNĚ silné, například takový zvon, díky kterému již utečete jakékoliv příšeře a tudíž nemůžete zemřít a ani kamarádi vás nemohou ohrozit. A to nemluvě o kombinace se zlodějem, kdy můžete tedy nonstop krást všem ostatním vše. Ten zloděj je zvláštní sám o sobě, zkusíte to? Pokud vám to vyjde, stanete se nejsilnější, pokud ne, možná už soupeře nedoženete. Všech pět rozšíření máme doma 🙂

  2. Svob

    Další rozšíření výborné hry Munchkin, rozšiřuje základní balíky a typy karet o nové neotřelé nápady. Toto balení přináší hlavně Lovce, kteří jsou schopni ochočit si nestvůry které na ně vyskočí zpoza vykopnutých dveří.

    Rozšíření doporučuji spíše milovníkům Munchkina. Pro občasné hráče postačí základní sada plus jedno z rozšíření pod čísly 2 a 3.

  3. JakSeRodi

    Další rozšíření a tedy další nové povolání, nestvůry a poklady. Co víc si přát. Každý kdo má Munchkina v oblibě a myslí si, že zužitkuje další rozšíření nechť je vedle jak ta jedle.

    Pozor pokud máte pouze základní hru a chcete nějaké rozšíření, vždy bych radil pořizovat si rozšíření postupně od prvního a nekupoval třeba hned pětku, ale na druhou stranu vám v tom nikdo nebrání a ono se vlastně ani nic nestane 🙂

Přidat recenzi