Hrajeme.cz
DomůKatalog herTematická hraDiscover: Země neznámé

Discover: Země neznámé

Originální název:
Discover: Lands Unknown
Rok vydání:
2018
Počet hráčů:
1 až 4
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let
Doba hraní:
Dlouhá hra – 60 až 120 minut

Katalogové číslo: 13408 Kategorie: Štítek:

Popis

Hra Discover přichází s novým konceptem unikátní krabice. Každá krabice obsahuje jedinečné složení herních komponent: scénář, prostředí, postavy, karty událostí, nepřátele. Ve vaší krabici najdete dvě různé prostředí, například poušť, bažinu, ostrov, pustinu, zelené údolí, ke každému dva scénáře a jeden scénář kombinující obě prostředí.

Discover je dobrodružná hra, ve které máte svou postavu. Snažíte se přežít a zároveň splnit úkol, který vás přivede k vítězství. Každý hraje sám za sebe, ale mnohdy vám nezbude nic jiného, než spolupracovat s ostatními. Je ale jen na hráčích, do jaké míry si budou pomáhat a jak budou řešit situace, do kterých se ve hře dostanou. Hra velmi dobře pracuje s tajemstvím, řízením rizika a přirozeně vede hráče k tomu, aby spolu komunikovali. Může se stát, že postava některého hráče během hry zemře. Další hry se pak účastní jen jako divák. Zpravidla k tomu ale dojde až ke konci hry.

 

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

,

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Pravidla:

Odkazy:

 

Recenze

  1. navara

    Hru trochu kazily chybějící / nenavazující karty – otázkou je, zda je to chyba konkrétní krabice nebo mechanismu náhodného sestavování obsahu krabic.

Přidat recenzi