Hrajeme.cz
DomůKatalog herKooperativní hraDescent: Výpravy do temnot (2. ed.) – Labyrint zkázy

Descent: Výpravy do temnot (2. ed.) – Labyrint zkázy

Originální název:
Descent: Journeys in the Dark (Second Edition) – Labyrinth of Ruin
Rok vydání:
2013 (české vydání 2016)
Počet hráčů:
2 až 5
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Velmi dlouhá hra – trvá většinou více než 2 hodiny

Katalogové číslo: 13130 Kategorie: , Štítek:

Popis

Rozšíření Labyrint zkázy přináší nová dobrodružství a kampaň, další hrdiny, nestvůry, spoustu nových karet vybavení i pro vládce zla. Kampaň Labyrint zkázy se odehrává v regionu Terrinothu. Zavede vás do trosek zapomenutého města, které skrývá mnohá tajemství. S překonáváním záhad a překážek vám pomohou spojenci. Je to nový typ postav, které se k vám během hry mohou připojit.

Rozšíření Labyrint zkázy obsahuje velké množství herního materiálu, který připojíte k tomu ze základní hry. Těšit se můžete na 17 nových plastových figurek nestvůr a hrdinů a velký počet karet a žetonů.

Související hry:

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Pravidla:

Odkazy:

 

Recenze

  1. Orel91

    Ještě více zla v temnotách, ještě více dílků mapy, ještě více postav, ještě více potvor, ještě více předmětů, ještě více dovedností, ještě více scénářů, ještě více všeho!
    Pokud jste fanoušky Descentu, tak není moc nad čím přemýšlet, tohle je třeba mít. (Samozřejmě není, protože samotný Descent nabízí tolik herních kombinací, že než je všechny zkusíte, tak už si nebudete pamatovat tu první.) Ale…

    Rozšíření Labyrint zkázy přináší nový almanach dobrodružství, který nabízí zcela novou kampaň, jež je sice principem koncipovaná podobně jako u původního Descentu, ale v úplně novém kabátu, takže opět je co dobývat.
    Kromě doplnění již stávajících komponent (nové předměty, postavy, dovednosti – včetně Pána zla, monstra, velitelé atd.) přichází na scénu i NOVÉ KOSTKY, které sice nenabízí velkou palebnou sílu, nicméně dodávají velkou nálož energie (hodně blesků), takže mohou postavy lépe využívat své schopnosti. Další doplněk je křoví, které plní podobnou funkci jako dveře, jen trochu jinak.

    + Nová kampaň, která nabízí mnoho dalších hodin dobrodružství
    + Nové postavy a dovednosti
    + Nové kostky ve hře
    + Doplnění stávajících komponent velkou spoustou dalších

    – Zápory podobné jako u klasického Descentu – delší herní čas, náhoda v soubojích kvůli kostkám …

Přidat recenzi