Hrajeme.cz
DomůKatalog herRodinná hraVelbloudí dostihy: Superpohár

Velbloudí dostihy: Superpohár

Originální název:
Camel Up: Supercup
Rok vydání:
2015 (česky 2017)
Počet hráčů:
2–10
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 7 let.
Doba hraní:
Středně dlouhá hra – 30–70 minut

Katalogové číslo: 13327 Kategorie: Štítek:

Popis

Superpohár je rozšíření, které obohacuje rodinnou hru Velbloudí dostihy o nové možnosti. Ve hře sázíte na výsledky velbloudích závodů. Velbloudy přitom ovládají všichni hráči společně pomocí jedné z akcí. Díky rozšíření si můžete zahrát až v 10 hráčích a do hry zapojit 4 samostatné moduly:

  • Modul 1: Prodlužuje trať závodu a přidává kostky trysku. Velbloudi se díky přidaným kostkám mohou během jedné etapy pohnout až dvakrát. Můžete také zavést novou speciální akci, která vám umožní za destičku pyramidy vhodit jednu kostku trysku do pyramidy.
  • Modul 2: Do hry zavádí fotografa. Hráč může ve svém tahu využít novou akci. Určí prázdné pole, které bude v záběru fotoaparátu. Pokud závodní jednotka ukončí svůj pohyb na tomto poli, obdrží z banku peníze v závislosti na počtu velbloudů v jednotce.
  • Modul 3: Přináší novou možnost akce – sázku na pořadí. Budete moci vsadit na konkrétní pořadí. Novou destičkou etapové sázky překryjete jinou, takže můžete změnit pro vás nepříznivou sázku.
  • Modul 4: Umožní vám uzavřít partnerství. Je to nová akce, která vám umožní uzavřít partnerství s jiným hráčem a při vyhodnocování etapy si započítat jednu jeho destičku, on si pak započítá jednu vaši.

Související hra:

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Pravidla:

Odkazy:

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Velbloudí dostihy: Superpohár“